Zas někdo...

Zas někdo...

Zas někdo nadává

To pravda mění se v lejno

Včerejšek zamává

Jen blázen vidí Krásno

Když nos si zacpává

Není mu vůbec jasno

A bouře v žití nastává

Krásno odkapává

Nebo je to únava

Možná zloba

Co zůstává

A můžem za to oba

Já vím

Když sním

Že ta Slová

"Zas někdo nadává...".

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.08.2018
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí