Bod Naděje

Bod Naděje

Anotace: ...

Prázdnota…
…až po okraj…
naplněná, nenaplněná
světlo, jenž proniká do dálky
dalece a zcela
…..
zcela lehce

Tím jest plna
světlem
či tmou

Pluji za tím světlem
v oceánu naděje
tisknu kormidlo
pevně k němu srostlý
ve směru hvězd
/Pozorují mne
…z temna oblohy
nekonečné/

…pluji…

na tichých vodách
majícíh odstín nebe
stále hledám
Zem..

či co vlastně….
záchytný bod ve světě
ve světě prázdnoty
naplněné tmou
s kapkou světla

…pluji…
…pluji…
….
Autor Breakthru, 26.08.2018
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí