Amerika bez píchaček

Amerika bez píchaček

Anotace: má nebo nemá vidoucí oči?

novej prcek
bulí
z klína noci
v kukadlech svítí
genius loci
adagio

kření se a opičí
když střiháš
darům krovky
žvejkáš
pozlacenou nit
a na čílko
mu lepíš logo
SHIT

páč hrdlíš se
o prázdný kapsy
o ruce bez křídel
o poslední taxi
když chlemtáš strach
bez modlitby
nad propastí
Autor Hugo Ramon, 26.08.2018
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí