Kobli(l)hář

Kobli(l)hář

Anotace: ...

Dřív jsem stál v koutě a brblal si nesmysly,
býval jsem morous a teď jsem převlídný,
avšak ty nesmysly nějak mi nezmizly,
navíc je blábolím veřejně před lidmi.

Lidé mi žerou vše co jsem jim upekl,
no a ja peču s kým vším jen to lze,
někteří na mě řvou abych snad utekl,
že prý jsem koblihář co jim jen lže.

Radši bych v koutě zas mlel si ty kraviny,
z kavalce v pohodě sledoval čápy,
všude teď musím říkat "jsem nevinný",
a v kůži zatnuty mám nejedny drápy.
Autor honnnzik, 27.08.2018
Přečteno 202x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí