nepustím

nepustím

Anotace: Adélce...

byla hluboká noc
já běhal
po těch patrech
a vyrážel
jednotlivé dveře

slyšel jsem Tvůj pláč
volala jsi mě

musel jsem Tě ochránit

všechny místnosti
byly ale prázdné

věděl jsem
že tam někde jsi
rozčilený
mlátil jsem do zdí
a rozbíjel další dveře

až najednou

místnost plná dívek
ve Tvém věku

někdo vás rozděloval
a připravoval na cestu
byla to žena
vypadala, jako že ví víc
než my všichni dohromady

přiskočil jsem k Tobě
pevně Tě objal
a řekl: ,,neboj se
jsem tady,,

přitiskla ses ke mně
byla jsi celá od slz
a já věděl
že už Tě nikdy nepustím

otočil jsem se na ni
a zakřičel: ,,tuhle ne!,,

přešla k nám
a řekla: ,,o tom ty nerozhoduješ,,
sevřel jsem Tě ještě pevněji
a pokračoval: ,,já ji nepustím,,

stála
chvíli mlčela
a pak potichu
(aby to ostatní děvčata neslyšela)
řekla: ,,tohle
mi tu nemůžeš dělat,,
odpověděl jsem: ,,buďto oba
nebo nic,,

bylo vidět, že přemýšlí

toho si bohužel všimly
i ostatní dívky
a dvě se k nám rozeběhly: ,,my
chceme taky pryč!,,

smrt do nás strčila
a oba jsme začali padat
někam
hlubokým prostorem

třásla ses
a zatínala do mě prsty

držel jsem Tě ještě pevněji
a šeptal: ,,ať
se stane cokoliv
já tě nepustím…,,
Autor piťura, 27.08.2018
Přečteno 429x
Tipy 20
Poslední tipující: Descardea, Iva Husárková, jondys, JSJ, Marcella, jitoush, Amonasr, Akyš, Ruda Štola, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra... Možná budu dnes křičet ze spaní...

05.07.2019 21:46:32 | Descardea

No tak z toho mam husí kůži!

16.10.2018 17:15:43 | jondys

... pšt ...

28.08.2018 09:57:22 | Marcella

...ne/o/pouštěj......Ji./úsměv/

27.08.2018 20:16:40 | jitoush

ST

27.08.2018 17:44:51 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí