Cesty

Cesty

Anotace: {{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}&@&{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}

Cesty dlouhé a klikaté

Jak čáry na dlaních

Kdysi jedno děvče okaté

Držel jsem v rukou svých

 

Cesty vedly dál

Ale žádná stejným směrem

Každý svou roli hrál

Ze dvou lidí párek šelem

 

S otázkou 

Jak znovu spatřit tě mám

Svůj odraz ve tvých očích

Ač z posledních sil vzpomínám

V myšlenkách svých 

 

Cesty jdou dál bez nás

A našich rozpletených osudů

Jen náhodou sejdeme se zas

Nebo prokletím woodů

 

Cesty začínají a nekončí

Jen jiná pouť opět začíná

Život je kruh v dětské obruči

Pravda je možná na dně vína

 

Jak znovu spatřit tě mám pravdo má

Snad hvězda jenž mě má vést

Ještě stále pro mne neshásíná

Povede moje kroky dál spoustou cest

 

 

Autor Dědek, 29.08.2018
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, FairyLAdy, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí