O radosti

O radosti

Anotace: ...

Radost z žití mě pohltila

a já šťastna jsem

že mě navštívila

tak řádně jsem ji přivítala

a ptala se: „Kam ses zatoulala..?“

 

Hledala jsem Tě pár svých let

bořil se se mnou celý svět

a naivně myslela si

že venku čeká štěstí….asi

 

Pak pohlédla jsem do sebe

a spatřila, co ukryto-to krásno v sobě…

a vím, že i Ty ho máš

stačí jen prohlédnout

co v sobě ukrýváš

Autor JSJ, 31.08.2018
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Marcella, Jort, Amonasr, ARTeFakty X. Múzy, Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí