♥~Po žebříku na třešně

♥~Po žebříku na třešně

Anotace: ...(:-)...

~~~~~~~

Lezla holka po žebříku
když si třešně trhala 
dneska ale nemá kliku
sukni si rozervala,
pomyslí si to nevadí
má máma mi to zašije
náladu ji přece spraví
ona třešně miluje.

A dál leze po žebříku
poslední dvě šprušličky
nahoře se červenají
nejkrásnější třešničky,
ty spojené zdobí ouška
jak drahé náušnice
o té holce přece víme
je velká parádnice.

Pod tou třešní u žebříku
čeká černovlasý kluk
vidí holku s dírou v sukni
jemu je to vážně fuk,
podává ruku podrží košík
který je plný těch červených
děkuji mu povídala
a oči ji rozzáří smích...
On pochutnal si na třešních.

~~~~~~~
Autor Květka Š., 31.08.2018
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to roztomilá říkánka, jen bych zapracoval
na rýmu i na rytmu.

31.08.2018 16:14:54 | analfagot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí