♥~Deštník a slunce

♥~Deštník a slunce

Anotace: ***~~~~~~~~***

~~~~~~~~~~


Slunce by se na všechny
tam dole jistě smálo
jen kdyby přes ty mraky
všechno uvidělo
on prý trochu podzim
už vystrkuje růžky
tak na odkvetlé růže
dnes půjčíme si nůžky...

Stromy už svoje listy
trochu si mění zbarvení
ale jenom tak na zkoušku
zatím to stačí,vážení,
léto nám totiž neskončilo
teplo se vrátí ještě
pak taky jako naše babí
to lesy chtějí deště...

Jak slunce svítí skrze mraky
duha je přes půl oblohy
pod ní jdeme ruku v ruce
nečekáme zázraky
trochu prší moknou vlasy
a kapky za límec padaly
já rozevřu ten starý deštník
a my se pod ním schovali...

Jo...
a pak jsme hříbky sbírali

~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 03.09.2018
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Kapka, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně kapek čím dál více
smíření s podzimem nastává
STudené přijdou plískanice
to není moc vlídná představa...

03.09.2018 19:49:09 | Kapka

..to není,ale ty kapky jsou třeba...a já děkuji...

04.09.2018 14:11:18 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí