Z jiných sfér

Z jiných sfér

Anotace: Z jiných sfér

Sbírka: Vernisáž myšlenek

Byla světlem
inferna
prý andělem
stvořena

modrou září
v smutné šedi
Magdou Máří
zář na nebi

byla rýmem
básně tklivé
něžným splínem
noci snivé

hříchem , ctností
protikladem
v smyslnosti
své půvabné

prostě něčím
čím být může
svým objetím
kouzlo tužeb

byla vším
však není fér
že sen co sním
je z jiných sfér
Autor Petr Čomby Chmel, 04.09.2018
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí