když chybí slova

když chybí slova

Anotace: ...

Když chybí slova

hudbu máme tady

a ta povídá za nás

s čím nevíme si rady

 

V basech slyšíš života tíži

dle hlasitosti se pomalu či rychle blíží

nahoře melodie rozkládá se

jak dny-ve své plné kráse

 

Ve spleti akordů

osudy se prolínají

ach... jak ty tóny

jak mi v hlavě hrají

 

Osnová linka úzká zdá se

to jak život do všech stran rozpíná se

v šířce však bohatost se skrývá

(tak už to prostě bývá)

 

Tak neboj se těch tónů

v plnosti žij a důvěru měj k tomu

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Wt8qgUo4kI

 

Autor JSJ, 04.09.2018
Přečteno 411x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, Frr, Olex, Kapka, jondys, Marcella
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NÁDHERNÉ TAK...

05.09.2018 18:31:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

těší mě, že se líbí

06.09.2018 14:07:28 | JSJ

... když chybí slova ...
... je lepší mlčet ...
... říkám zas a znova ...
... hloupostí netrčet ...

04.09.2018 16:50:06 | Marcella

:)

06.09.2018 14:07:39 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí