Desert Night

Desert Night

Anotace: industriální kolíbka - prototyp :-)

víka
se mi kroutí
pod plameny
svíčky z Elektry

v okovech
praská sen
o klimbání
na oltáři z písku
o gravidním spánku
když zívám
do kahánku

tenká vzpomínka
tančí
se šepotem
stínů
okna
olizují kapky
ticha

víčka
se mi hroutí
do mlžnýho
vodopádu
ač na kytaře
blednou
ještě teplý struny
Autor Hugo Ramon, 05.09.2018
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí