Netancovať v daždi

Netancovať v daždi

Anotace: ...

Stojím na brehu dažďa
a obávam sa tam skočiť
celý

pri pohľade na budúcnosť
mi pod strechou bezmocnosti
aj tak mokne zrak

je deravá
a nemám hrnce
aby som zbieral
ingrediencie šťastia
ako dažďovú vodu
do zásoby
keby sa mi ešte niekedy
chcelo trochu žiť

ostanem radšej spať

sny sú vždy krajšie
pretože sa neplnia
Autor Nervaque, 06.09.2018
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, vojtěška, Frr, hanele m., Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Isto? Nikdy? Ziadne? Aaaa

27.09.2021 21:14:59 | gallatea

Každý předmět má břehy a taky splav, tak plav, hlade po životě...

Ty poslední dva řádky. Kdyby se plnily, možná bychom byli klamaní a klamaný...

06.09.2018 14:59:18 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí