♥~Pejsek někde zaštěkal

♥~Pejsek někde zaštěkal

Anotace: ------------------------

~~~~~~~~~~

Pod strom zaletěl si kos
botky neměl,létal bos,
teď zaslechne sýkorku
jak si zpívá na dvorku.
Zapípal ji,sýkorko
na dvorku tam je horko
zaleť za mnou pod osiku
najdeš tady pár červíků.

Pak švitořit začali
další se k nim přidali
přihopsali tam i vrabci
ti jsou pro každou legraci.
Co našli hned zbaštili
bříška se jim plnili,
někde pejsek zaštěkal
všechny ptáčky vylekal.

Frrr,zaletěli mezi listy
tam si je i vrabec jistý
dole pořád štěká pes
mít tak křídla tak se vznes.
Tlapkami by zamával
ocáskem by směr si dal…
potom štěkne,byl bych cvok
já jsem hafan,hop a skok… 

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 06.09.2018
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) milá básnička s milou fotkou, hezké dny, Květko :-)! ST

08.09.2018 08:30:40 | Fany

:-) moc děkuji i já ti přeji krásný den.

08.09.2018 15:22:59 | Květka Š.

:-) také děkujuuuu :-))!

09.09.2018 11:31:36 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí