XVIII.

XVIII.

Anotace: ...

Chtěl bych vám vyprávět

o touze po smrti,

naději ve spáse,

o lásce ke kráse.

 

Chtěl bych vám žalovat,

že prahnu po moci

tiše se vytratit

beze stop do noci.

 

Stojím však nehnutě

na kraji hlubiny.

Roztáhnu perutě?

Dopadnu bez viny?

Autor free.poet, 10.09.2018
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí