Prosbička

Prosbička

Anotace: Prosbička...

Říkala mu
uličníku
nohy laní
lesk na rtíku

napiš báseň
jednou o mně
dej tam vášeň
trochu ohně

vlož mi do ní
teplé ruce
políbení
pro dvě srdce

dej tam ráno
zamlžené
sliby dávno
promlčené

pohlaď rýmem
duši z plyše
když je splínem
nahá slyšet

napiš verše
o mých snech
kapkách deště
radostech

schovej do vět
touhy z nocí
máš mou zpověď
ve své moci

slůvka k větám
ať se tulí
ty co šeptám
když miluji

napiš báseň
však ty víš
jak mě krásně
pohladíš
Autor Petr Čomby Chmel, 10.09.2018
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, annav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekné

10.09.2018 10:53:14 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí