Nemůžu se opít a doufat

Nemůžu se opít a doufat

Anotace: ...

Nemůžu se opít a doufat
že svět bude jak já chci
tohle už je dospělost vole
paneláky na věčný časy
kde každej slyší jak bleješ
A co že máš koho obejmout v noční tramvaji
třeba taky měli
každej pes zkrotne než pojde
Autor Fish, 11.09.2018
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Lagedama, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na svůj věk dobrý...
A pokrok. Někomu to prostě trvá dýl.
Rok co rok... Tvých úctyhodných 118.
Plnoletost po století.
To chce oslavit! ;) Jinak byl by to hřích.

11.09.2018 09:21:05 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí