Ďáblice

Ďáblice

Anotace: Aby smutno nebylo .:)

Půvabné líce
mazlíky zpevněné
zvedají plíce
v průsvitné haleně

pohled vlčice
rty rudě zbarvené
hoří jak svíce
v půlnoční taverně

prostě samice
kus látky na stehně
odhalí více
z nahoty tajemné

vlasy čertice
větříkem splašené
dar Večernice
černí zabarvené

studem panice
tvářím se kreténně
když tak hledíce
toužebně po ženě

co psáti více
jste prostě nádherné
ať jste ďáblice
či anděly stvořené
Autor Petr Čomby Chmel, 13.09.2018
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: mirecek, Fany, Nevratný obal, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cmuky cmuk ;-* trocha sexu, trocha srandy
O smutku tu ani muk.
Já jsem taky na le Grandy!
Na to nejsme nikdy STarý...
Peťo, Tys mi milý kluk ;-D)))
Že Ty nás máš přečtené!
A když ne, tak Kuk! :-p

13.09.2018 13:57:31 | ARTeFakty X. Múzy

Díky moc :)

13.09.2018 16:58:53 | Petr Čomby Chmel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí