Šepot omšelych myšlenek

Šepot omšelych myšlenek

Anotace: Reka ve slunci na mlhavem horizontu fantomove jejího hlasu. Poslech Portishead. Reflexe.

 

    Reka nehybna, líná, stojata, klidná, pod hladinou její temnoty skrývají se demanty, bahno i křišťálový jas mnoha realit. Ona, sepotava princezna temnot kovovým hlasem devadesatkove nostalgie tancuje po beatech v roznetu milostné duše. 

 

  Mapa interferenci na zakalene hladině za hnědými perutnicemi malých bytosti se zobaky. Sladceji to již nejde. Religiozni jas v jejím srdci. Salajici teplo na jeho kůži po koupeli s mrtvými růžemi a prachem starodávných pocitku. Stenani mytickych bohyni vyvolává v něm pocit neustupujici rozkoše. 

 

   Seduktivni hlas mezi čtyřmi stěnami milostného pokoje. Přístup blíže postavo ze sne. Vyzpivej tu úzkost vnitřní slzo. Když na mne myslíš, vzpomínáš a paměť se chvěje. Zpěv sladký baladicky hladí bubínky sepotaveji, praskání vinyloveho kotoucu, hřejivá aura deliria. 

 

   Prsty s bříšky stříbra zatnute pod houževnatou vnadnost hořkosti mezilidské slasti. Ostne trnovi v mezire ze stenu poetické imaginerie roztavene jako aspekt terapie. Přístup blíže, jeho sen o tom jak ji dráždí níže než výšina vize. Její sen o silném objetí ze kterého není možno se vymanit. Tanec na piedestalu bolestné minulosti.

 

   Obloha ospala, nejasná kontura vidiny shledání, myšlenky se rodi a umírají jako lidé, zrození a smrt. Jediné co zbývá na cestě je tvoření, poslech doutnajici lazury srdce v karminove tmě kde tanci jazzová královna temnot. Plouzici se spanilé trip hopove rytmy namesicnich milenců. 

 

   Zvěst, slabost, nemohoucnost přijmout strach z lásky za své vyznání. Ona usíná mezi lesními stezkami a sní v slzách o jeho srdci na talíři věčnosti, on pripiji v samotach na vítězství lásky. Píše o něm jako o zhmotnene lásce. Není možno uniknout dokonalosti společných prožitku zakletych v tělech. 

 

V těchto tělech, 

nehybnost, stojatost,

ocekavajici příchod vaší lásky, 

do vesmíru.

 

Ticho, sirény,

dějství,

stezka hřbitovní,

 

Osmele sepoty přítomnosti,

v podhoubí se milují,

milenci zesnulých temnot,

 

tajuplne plapolej muzo,

ženo v muži

a muži hluboko v ženě,

 

zazehni vášeň 

a nech srdce stranou odhozene,

odhal odhalování samotné,

 

pak přijde zkušenost,

přítmí na světlo,

akt realizace,

 

Osvícení kořenů byti,

svit jasnosti,

Ty ve mne,

 

Mystické jádro jednoty.

Se vzpomínkami na nás.

 

U řeky. 9'2018.

Autor Happyyz, 14.09.2018
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, MiMiKa, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasný a závažný text (svědčící o vyzrálosti tvůrce)..prosím uložím si jej. ST* ST* ST*:-D :-D...díky*

14.09.2018 10:33:24 | Frr

Děkuji za poklonu, souhlasím.:)

14.09.2018 11:21:57 | Happyyz

Moc se mi líbí. ST

14.09.2018 10:08:46 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí