Sama v davu

Sama v davu

Jsou světy
Jejichž hranice se nepotkají na jedné linii
Ale přetnou se na několik částí
Aby se pak skládaly jako puzzle

Jsou lidé
Jejichž dotyky tě vynáší do oblak
I drží na místě
Abys neuletěla
Jako železný ptáček na klíč
A nerozbila si zobáček o dřevěné parkety

Jsou lidé
Kteří se našli v davu
Kývli na sebe
Zmizeli si
A pak se našli znovu
Aby si zůstali
Jediní svého druhu
Zaklesnutí v myšlenkách

Vztahy jsou otázkou chtění
Respektu
Společného snění
I plánů
Které se nemusí vyplnit
Protože není potřeba slibovat

Důležité je být
A mít komu napsat
Když se ocitneš znovu
Sama v davu
Autor její alter ego, 17.09.2018
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Jort, Iva Husárková, Frr, Anastazie Maler, Kapka, Lacosta1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou...

09.12.2018 23:37:18 | enigman

ano-"její alter ego"-toť vzácné alterego :-D* :-)*

17.09.2018 19:03:38 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí