Ještě není zima.

Ještě není zima.

Anotace: Pořád nemám rád zimu

No dobře,
Ještě není zima.
Dokonce ani podzim.
A jaro už vůbec ne.
Ale léto to už dohořívá
A už se taky dříve stmívá
A závěje si brousí zuby,
Rampouchy chystají své hroty
A vločky v zákulisí
Těší se až obalí nám boty
A až z nás nenápadně
Vycucají všechno teplo,
Až budou tát na dlaních,
Na tvářích,
A tobě ve vlasech.
Ledové květy sice ještě nekvetou,
Ale tma,
ta už mi doma prosakuje roletou.
Hlavně v noci.
Potvora !
Autor me999, 18.09.2018
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Anfádis, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem si právě všimla, že léto teprv u konce,
A tady už s chmurem vlastním každý vítá Vánoce.
Dám vám tedy tajný Tip, jak to přežít..
Ten podzimní splín..
I po burčáku přijde jako vždycky...
Doba ledová. A s ní sezóna ledových vín!
A pak to padá a padá.. a nějak taky dopadne.
;)

18.09.2018 16:45:32 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí