♥~Ten její kovboj

♥~Ten její kovboj

Anotace: ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Ten její kovboj ♥
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Ten kovboj voní senem
a voní prérií,
na koni pádí honem,honem
v kovárně na něho čekají,
jenom on umí tak podkovy kovat
co na nohou koní zvoní,
jen jeho umí oheň poslouchat
a měch do toho ohně funí.

Kovbojské kalhoty nosí
kožené boty s ostruhami,
košile plátěná i ta být musí
a na krku šátek uvázaný.
Sluší mu široký klobouk kovbojský
a povídá se o něm
že hodně myslí na ženský
jenom ta jedna ho však miluje
a do kaktusů srdíčka maluje.

Cestou prérií srdíčka kovboj spočítal
a tolik polibků té milé dal,
na jiný ženský nikdy nepomyslel
jenom tu jednu milovat chtěl.
Brzy se mezi kaktusy vzali
a hory doly si spolu slibovali,
vedle kovárny domeček měli
tam se vroucně milovali
tam pekli se buchty
a děti kolébali.

~~~~ ♥ ~~~~

Autor Květka Š., 20.09.2018
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Marry31
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) úplně to, Květko, vidím :-)! ST

21.09.2018 11:19:23 | Fany

♥...děkuji...♥...a víš jak se ta srdíčka těžce dělala...au...♥ ♥ ♥

21.09.2018 15:48:34 | Květka Š.

:-( nevím, vůbec netuším, jak jsi to udělala :-)), ale máš můj obdiv :-))!

23.09.2018 08:47:18 | Fany

Hezké... ST

21.09.2018 10:57:35 | Kapka

♥...děkuji za nakouknutí...♥

21.09.2018 15:50:01 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí