Jinak život...

Jinak život...

Do pocitu slov ne gest,

všednost lháře donutí.

Jsou v naději,těch cest,

v kráse se zaplatí.

 

To možná chápeš,

a nebo taky né.

Potají sleduješ,

co ale zůstane.

 

Když světlo na zem spadlo,

To něha v tobě bloudí.

Jsem jako zrcadlo,

a nepotkávám lidí.

 

Možná  nadechnutí,

já do slunce se podívám.

Jen dech z procitnutí,

jen jinak život Vnímám.

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.09.2018
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí