CESTY

CESTY

Anotace: O ŽIVOTĚ

Cesty
Prachem cest úporně šlapeme
znaveni padáme na tvrdou zem
naděje nám rovná hřbet
opět jdem
jdem až tam,
kde se cesty sbíhají
kam vejít můžem
a nikdy zpět
tak živote, řekni mi
až budu se tě ptát
co stálo za to
rovně stát
a jít
vím, že zašeptáš mi -
vždyť stačilo jenom
žít
Autor Divíšek., 25.09.2018
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: laura3, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí