VLČÍ MÁKY

VLČÍ MÁKY

Anotace: O životě

Vlčí máky

Vůně heřmánku ve vlasech

a krůpěje krve na bílé košili

rozkvetly vlčí máky v obilí

pod srdcem srdce tluče

duha nadějí a snů barví nebe

živote, zastav se na chvíli

kvetou vlčí máky v obilí

ze strnišť zebe

sepjaté dlaně spočívají v klíně

šedavé nebe halí stíny

byli jsme a budou jiní

odkvetly vlčí máky v obilí
Autor Divíšek., 26.09.2018
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Básník Karel, gfys, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc Karle :*)

27.09.2018 18:16:04 | Divíšek.

Hezky napsané.

27.09.2018 01:24:52 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí