Historka nemile vzbuzeného

Historka nemile vzbuzeného

Anotace: spát,spát,spát!!!(vlastně je to až trochu písňové)

Zazpívám píseň mírně smutnou
o tom co se může stát
je-li člověk vzbuzen nemile
unavenej a chce se spát.

CHCE SE MI SPÁT

Byl zrovna listopad sedmnáctý
tudíž svátek a já moh' spát
navrátivší se pozdě k ránu
unavenej až na kvadrát.

CHCE SE MI SPÁT

Okolo šestý rány jak z děla
vyženou tělo mý z postele
otřu si čelo a začnu hledat
něco pitné a studené.

TAK TAKHLE NÉ

Nikde nic k pití k tomu ten kravál
soused snad slaví padesát
nebo snad sbíjí a vrtá do zdí
nebo skáče jak akrobat.

CHCE SE MI SPÁT

Tohle řvu z metru sousedovi
do uší aby pochopil
že brzo ráno nesluší se...
jenom mi jednu ubalil

TO SEM NEZAŽIL

Zahanben,poražen,šourám že si
nastrkám vatu do uší
jenže klíč v bytě a byt za dveřmi
to se na svátek nesluší.

SOUSED RUŠÍ

Oblečen spoře na chodbě mrznu
sousedka kráčí na ranní
s písničkou jde si jako ptáček
a to mi husinu nahání.

NA POSR...

Jestli vám nestačí tento příběh
tak mě naprosto věřte mi
nemusí všechno střelbou skončit.
Nemusí vše řešit EXTRÉMY.
Autor stepy, 17.03.2005
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí