Atlas

Atlas

Anotace: Atlas...

------------------

Atlasovi kopu
Do palce u nohou,
Abys se podvolil
A zavalil mě oblohou.
Ten ale nevnímá mě,
Nevidí mou snahu,
Snahu buď ničit se,
Nebo přiblížit se blahu.

Blaho je daleko
A stejně tak i konec,
Tak do něj kopu dál,
Než zazvoní mi zvonec.
Autor Tlachapoud, 28.09.2018
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Now, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehké, vtipné, pravdivé.

08.11.2018 10:22:25 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí