♥ ~Divný básník?

♥ ~Divný básník?

Anotace: ˇˇ♥ˇˇ♥ˇˇ♥ˇˇ♥ˇˇ

Divný básník?
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Psal básně
o jaru o létu o zimě
když si je čtu
tak někdy mrazí mě,
potom psal verše o milování
o lásce ale i o zklamáni,
o smutku o pláči o samotě.
Ji ale neřekl ta slova
..“miluji tě“..
Ona je smutná
a pláče do peřin
jen si tak posteskne
tomu nevěřím,
vždyť v jiných básních
se rýmuje
že milý svoji milou
vroucně miluje.

A tak si mu sedne do klína
on vidí,
vadneš mi jako květina
honem ji políbí,po tváři hladí
oba se cítí
zas úžasně mladí.
Teď jeho básně jsou plné něhy
když píše o jaru
pukají ledy,
ta jeho láska už velká je
ona ho má ráda
a on miluje…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Autor Květka Š., 28.09.2018
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Bartika, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí