Děti dospělým...

Děti dospělým...

Anotace: ....

Jen málo z vás nám věnuje hlasité ocenění
pro ostatní jsme snad jen pubertální cháska
však pak nedivte se,že nám chybí pochopení
a schází nám láska.

Zas si jen vyberete,co přijde vám vhod
kde je ta výchova,ten slavný mrav
pak jsme jak vojáci,co upřeli jim žold
kam jen se poděly ty citace lidských práv.

Že kluk s klukem o holku se popere
a dá tím společné kamarádství v sázku
jen na něj zařvete ,,Ty gaunere!"
což nechápete lásku?

Každý si myslí,jak dobře nám radí
tohle smíš,a to je věc zakázaná
vy jste přece taky byli mladí
než poslouchat vaše moudra,radši hrnem se do neznáma.

Vážně nás nesnášíte tolik
bo proč nad námi hned zlomíte hůl
z ní bude feťačka,a z něj alkoholik
a pak nám ,,soucitně"z tváří setřete sůl.

Někdy prostě dostanem chuť trochu se opít
snad že i přidáme pár tahů z trávy
zvykněte si,my nenecháme se věčně jen za ruku vodit
zas o nás budou dnes večerní zprávy.

Možná že vážně některým rodičům srdce se chvěje
a duše na kousky nejistotou se trhá
sevřeni v náruči tetičky beznaděje
sex,drogy a techno na svět stín vrhá.

Tak nás nechte ve výru mládí se točit
přičichnout ke všem těm života slastem
v existenční číši suché rty smočit
nechte nás vyletět,byt´ z té výšky pak možná spadnem...
Autor Michelll, 24.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vy bojujete o svá místa v životě,
my zas s tím, jak se nám vzdalujete,
pro obě strany je to boj těžký,
až skončí, bude nám spolu zase hezky
:-)))

24.02.2007 16:05:00 | Lorraine

hezky si to vystih.. :)

24.02.2007 13:06:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí