♥ ~Pod sukničku

♥ ~Pod sukničku

Anotace: ~~~~(*o*)~~~~

~~~~~~~~~

v lese žije víla
v zimě o létě snila
a teď...
teď si shání letní klobouček
ten z letních kytek,
jiný ne
pak pod stromem ve stínu
prý počká až to vedro pomine...

a jen tak si povídá
studenou vodou chci pokropit
led do výstřihu si vyklopit
v horské bystřině nožky namočit
jen studenou limonádu pít 

ještě chci
pod borovicí altánek
a mít za kamarády vítr i vánek
honit se s nimi po večerech
a ať mi foukají i pod sukničku
vlasy si stáhnu do culíčku
a bude mi i v parném létě fajn
to přece každé léto znám

a pak budu snít o zimě
a koho poprosím?
Ohřej mne...

~~~~~~~



Autor Květka Š., 30.09.2018
Přečteno 173x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, M.A.Rek, Frr, Madanik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) milá Květko, milé :-)! ST

01.10.2018 03:23:40 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí