Noční můry

Noční můry

Anotace: Taková jedna unavená hvězdička

Záříš. Záříš ve dne v noci.
Všichni mají proto pocit,
Že tma jde nějak mimo tebe.
Jenomže když zčerná nebe,
Černá křídla šustí víc než dřív.
V noci spát má, kdo je zdráv a živ.

Zhasni, než jich bude ještě víc,
Zhasni, ať si šustí na měsíc.
Zhasni, zavři křídla okenic.
Zhasni, hvězd je venku na tisíc.

Zhasni. Ty už dnes nemusíš nic.
Autor SimonaKarlova, 02.10.2018
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Kapka, grázlík, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedlo se ti to

02.10.2018 16:22:38 | CoT

Dík :)

02.10.2018 20:24:25 | SimonaKarlova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí