♥~Víte proč?

♥~Víte proč?

Anotace: ~*~~~*~~~*~

~~~~~~

Psát v zimě o létě
pak všechno pokvete
o třešních na stromě chutnají náramně
o lesních jahodách ty voní,ách
o válení v trávě v bílých kopretinách
jednu mi za výstřih
lásko dáš...

Nebo v létě snít o zimě
o vločkách a sněhu
o mrazu a ledu o klouzačkách
stavět sněhuláky to v létě jde taky
když si z bílé vlny naděláme bambule 
na teplé čepice pro školáky
a na sněhuláky

i sníh si uděláme
pár bílků našleháme
třeba na pusinky jak od milého
tak od maminky
v zimě i v létě  taky,taky,taky
sníh ale neklouže víte proč?
Tak víte?
Protože lepí
to pozná i slepý.

A potom z cukřenky
zasypeme střechy
a máme hotový obrázek sněhový
ten nestudí ten je sladký.
Jako ty pusinky
od maminky.

~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 02.10.2018
Přečteno 204x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Fany, grázlík, CoT, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fajn...
Ať zima, či léto
Květušce vše kvete
krásně je, a je to!
Veselý buď světe :-)

03.10.2018 11:03:35 | Kapka

:-) jj, pěkné, Květko :-)! ST

03.10.2018 10:41:36 | Fany

Krásné, Květko

02.10.2018 17:33:12 | Miriska

Moc děkuji...a zdravím. :-)

02.10.2018 17:38:09 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí