Něco jako nashledanou

Něco jako nashledanou

Anotace: Sbohem, sladká Budapešti

V kávových sedlinách
Tvých dlaní proplouvají
parníky mých vzpomínek
které jsi ještě
svými rty
nestihla usrknout

a vtáhnout až do plic

jako dým

Plují a bagrují
mou mysl
co laškuje

s hvězdami

neznámou
řečí 

mezi nebem
a zemí

V metru už hlásí
další zastávku
tím technickým
hlasem
kterému se vždycky
tak směješ

Erzébét Körüt

A my se propadáme
molitanovými sedáky

kamsi do propasti
historie našich nocí
minulých a budoucích

do dlaní si kreslíme
srdce a do nich
počáteční písmena
našich jmen

a kolem nich
ty parníky

s turisty

kteří nám mávají


Něco jako nashledanou


plují a škytají

ve jménu

lásky

Autor Jasmin de Paris, 03.10.2018
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: piťura, Jort, jitoush, Dreamy, Kapka, CoT, Frr, hanele m., ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ST

03.10.2018 22:50:57 | Kapka

Dekuji :-)

06.10.2018 20:42:17 | Jasmin de Paris

Neco jako porozumeni

03.10.2018 22:40:17 | CoT

Mozna ;-)

06.10.2018 20:42:30 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí