Řeč je pramenem nedorozumnění

Řeč je pramenem nedorozumnění

Anotace: ...

Řeč je pramenem nedorozumnění

To uzavření se do sebe
Když slova druhých necháš si vyleptat do mozku

Zazátkovat se rozlitým voskem pro ostatní smysly
A jen poslouchat hluchá slova co tě bolí a vůbec jim nerozumíš

Škatulky vyrobené přirozenou synapsí neurotransmiterů tě jen ženou dál a dále

Od porozumění

Nevšímej si jich, neposlouchej

Otevři oči, ochutnej příchuť hlasu

Dotkni se energie slov, ne jejich významu

Cítíš jak rezonují?

Už jen promluvit pohybem, vcítit se

Do intimity slov
A

Poslechnout si podstatu potřeby
Promlouvajícího
Autor Tzarga, 04.10.2018
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasný hlas... mluviti stříbro, mlčeti zlato (?)
:)

04.10.2018 20:48:17 | ARTeFakty X. Múzy

Ta myslenka mela byt o tom, ze samotna slova si muzeme vykladat jinak, protoze jen slysime jejich vyznam a neslysime pohnutku promlouvajiciho, ze ktere ji vyslovil, ten skutecny duvod. Je to vec, o ktere dost premyslim, snazim se nejak zachytit, tak nevim jestli se mi to podarilo ;)

05.10.2018 18:22:41 | Tzarga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí