♥ ~Jen tak si veršovat

♥ ~Jen tak si veršovat

Anotace: ~že... ~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

Někde jsem snad četla
že....
že prý v říjnu nás potěší
podzimní čas trochu teplejší,
méně jak v září i deště nám hlásí
zahřát se u kamen zatím si nežádá
to dnešní říjnové počasí.
Nespletli jste se
meteorologové ctění?
Já bych se ani nedivila
kdyby se dalo do sněžení,
tak víte co necháme se /jako vždy/
normálně překvapit
a jak předpověď dopadne
můžeme se
....potěšit,rozzlobit...
může nás to počasíčko
...překvapit...
nebo jsme to čekali
na teplý podzim se těšili?
A co když zatím obdivuji vločky
na černém kožíšku naší kočky
i na tom podzimním ovoci
na cestičce v parku
na schodech
u našeho domu
nebo třeba i na silnici.

A ten barevný drak
co vzlétl až tam do oblak
mi ohlásí slunce
nebo i sněžné mraky
ty a tamty taky.
Počkáme a uvidíme
zahřejem se,ochladíme
zmokneme a nezmokneme
hlavně že se všichni
rádi máme.

Pod kapkami,pod deštníkem
pod střechou i u kamen
no to bude ale říjen.
Jako každoročně i letos ten říjen přežijem.


~~~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.10.2018
Přečteno 200x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Fany, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahřejem se, ochladíme
zmokneme a usušíme
kalužím se nevyhneme
ale doufám, nezmrzneme
dlouhou zimu přežijeme :-) A ZATÍM SI VERŠUJEME

07.10.2018 14:46:51 | Kapka

Děkuji za milá slovíčka... :-)

09.10.2018 15:25:46 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí