Joiarre

Joiarre

Anotace: ...

Joiarre

Ó, má paní,

Joiarre ti říkají

Ve vesnici.

A tam o tobě se povídá,

Že na šibenici budeš pověšena,

Že na šibenici budeš pověšena,

Tak zhasni svíci.

Nyní už k ničemu Ti není,

Ponoř se do krásného snění

A zapomeň na bolest a strach.

Ó, má paní, moje Joiarre,

Poslední přání své Ti posílám,

Bůh ví, že nejsem vrah,

Za něhož mne označili

A zač mne trápili a mučili

A zač dřív než Ty mám v plamenech zemřít.

Kéž mohl bych se dostat ven

A splnit Tobě každý sen,

Ale já nemám sílu ty dveře otevřít.

Ó, má paní, moje Joiarre,

Večer sežehne nás ohně žár,

A já i ty spolu budeme

Jen pár krátkých chvil na hranici,

Tak má paní rozsviť svící

Ať uzřím, kde tvá cela je.

Autor Abeekr, 09.10.2018
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí