♥~O myši

♥~O myši

Anotace: ~~~(*!*)~~~~

~~~~~~~~~~~

Myška sedí na svém trůnu
na hlavě
zlatou korunku má,
trůn je celý z parmazánu
a myš si myslí
jak moc je asi půvabná.
Když ji však někdy kočka vyplaší
a pak se olízne a vycení zuby,
myš z trůnu seskočí,
pryč peláší
do díry myší…Kudy.
Tudy?

 

A kočka ta jen tlapkou mávne
zamňouká,
klidně tam zůstaň,
naoko si potom dlouze zívne.
Na tebe si milá myško
ráda počkám.
V tom tichu
byla ta myška zvědavá
a jenom čumáček ven vystrčí,
jé,před dírou myší
kočka vyspává.
A hele ji,vůbec nevyskočí.

 

Myš znovu usedne na sýrový
trůn
ach božínku,ten mi tak voní
a pod vousky se směje
i kocourům.
Tu naši myš zas mlsná honí.
Brzy se honění změnilo
o tom však neví myška v sýru,
teď kocourkovi
se myšky zachtělo.
A co myš?
Jó,ta nenašla už myší díru.

Vážně?..To si piš.

~~~~~~~

Autor Květka Š., 09.10.2018
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Květko, bezva veselé i obrázek samozřejmě :-)! ST

09.10.2018 19:24:25 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí