STARÁ PANNA

STARÁ PANNA

Anotace: .,.,.

vláčné mlčení,

schované pod šaty,

v tom ohavném světě,

ubohé sprostoty,

křiklavě výrazných chtíčů,

pod vládou vyhrnutých sukní,

chovných samiček,

a tupých mužů,

zahnal starou pannu,

do hrozitánské samoty,

kde si žije,

svůj život potají,

jako intelektuální chudinka,

zardělá,

nad všelidovou rozkoší.

Autor Akyš, 10.10.2018
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Jort, Frr, Marcella, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ty za stromem ...
... se záludným úsměvem ...
... jako rybky se mne tohle vůbec netýká ...
... Bože díky ...

10.10.2018 10:17:32 | Marcella

Znamení Panny :)

10.10.2018 09:49:04 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí