Pulci v louži

Pulci v louži

Anotace: On a Ona

 

 

Vlastně je to docela divný

Nemyslíš?

 

Co?

 

Psát na papír svoje pocity

do veršovanejch básní

 

Básní?

Copak ty jsi byl kdy básník?

Dovol abych se zasmála...

Ty tvoje infantilní veršíčky

spíš dětský říkanky...

Jak byla ta o těch pulcích?

 

Myslíš Pulci v louži?

 

Jo...

 

Slunce pálí na obloze

V louži vládne zděšení

Jestli voda vypaří se

Budou všichni sušení...

 

Chi..chi...chi

Přesně... 

Prej básník...

 

No no no...

tuhle se ti jedna docela líbila

když sem ti jí brblal

do ouška

 

Hmm...

Připsala bych to množství vypitýho červenýho vína

A že tvoje ruka

vklouzla do mýho klína

víš, kocoure

 

Takže taková orgastická báseň...

 

Spíš pokus o odpoutání pozornosti

s naprosto jasným záměrem

mě přefiknout...

 

No...

ale podlehla si hned v třetím odstavci

 

Spíš ti nějak došli slova

když jsem ti zašátrala v poklopci

Ty básníku ticha...

Autor Timy1123, 10.10.2018
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Frr, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-)))

11.10.2018 01:05:59 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí