Carpe Diem

Carpe Diem

Anotace: ...




Už mě vyčerpává nést tíhu Světa ve svých dlaní,
když jméno mé Atlas není.
Pocit šrapnelu zabodnutém ve své hrudi,
bez jizev 
s bolestí 
však bez krvácení



Všechny ty vzestupy
pády 



Do záhrobí



a pak zpátky


Křičet do prázdných chvil jež se nesou,
slova - co již mé srdce neunesou.
A ráno z pocitu -
že stále žijem,
pronést v tichu...



Carpe Diem

Autor Adminak, 11.10.2018
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Carpe Diem! Pssst... smrt žije.
:)

11.10.2018 08:28:40 | ARTeFakty X. Múzy

Dobře, slibuji, že to zůstane u mě :)

11.10.2018 16:48:58 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí