♥~Jako kniha pohádek

♥~Jako kniha pohádek

Anotace: ~~~+++~~~

~Má kniha pohádek~
~~~+++~~~

Ty jsi byl
má kniha pohádek
já četla tě tam i nazpátek,
že každá pohádka jednou skončí
těžce se s tou hezkou loučí.
Jedna,
ta plná lásky byla
druhá,stůl ubrouskem prostírala
ve třetí
hledal jsi lásku pravou
v další tě kropili vodou živou.

Tu knihu pohádek zavřela ta černá
co sebou kosu nosila,
o kom je řeč to jistě znáš
mé slzy ty padaly na tvůj rubáš.
Se smutnou pohádkou knihu zavírám
z keře pak několik růží natrhám,
dám si je do vázy
tak jako kdyby byly od Tebe
a pošlu Ti „díky má lásko“
tam do nebe.

Teď už knížku pohádek jinou otevírám
pohádky šťastné si pročítám.
Proč jen ta jedna byla tak smutná
odpověď
však už není nutná.

Časem všechno přebolí
já vzpomínám,
můj milý

~~~~

Autor Květka Š., 11.10.2018
Přečteno 172x
Tipy 6
Poslední tipující: Akyš, Kapka, M.A.Rek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NESKUTECNE SILNE

11.10.2018 20:17:30 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

To je krásné...***

11.10.2018 18:57:06 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí