nosit na zádech zátěž i bolest.

nosit na zádech zátěž i bolest.

Anotace: Nosit na zádech zátěž i bolest.

něchtějte moudra, když mlčeti mám,
bolest já snesu, nejsem nikdy sám.

Z lehkosti bití, již není čas
vrásky tvé schované, neznají nás.

Tají se dech, když oči se střetnou,
nosit na zádech zátěž i bolest, pojednou..

Toužit, chtít a nevidět,
milovat žvanit a lenivět.
Autor Rbb, 12.10.2018
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marcella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

… bolest je zlá …

13.10.2018 16:08:41 | Marcella

… každý na co stačí :-))) …

13.10.2018 16:08:18 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí