Refrakterní fáze

Refrakterní fáze

Anotace: Dočasná

Refrakterní fáze - dočasná


Omlátila bych ji hlavu o obrubník
A jestě po tom bude hezčí

Mnohem hezčí než ten brouk

Kterýho si nechala vytetovat na břicho

Mnohem hezčí než ta perverzní sounáležitost

Která ho k ní táhla

To nepopsatelné něco,

Co charakterizuje každou ženu

Vyslovující své

Nitro

Uvnitř vagíny je každá jiná

Nahá v koupelně

Překvapená

(Ne) příjemně
Autor Tzarga, 12.10.2018
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí