Jen tak jedna etapa...

Jen tak jedna etapa...

Anotace: toho je o mém novém...klukovi v mém životě...ale zadaném...a kamrádovi...=)

Tvé oči kouzelné jsou...
pocit nádherný mi přinesou...
že jsem žena...
tebou neskutečně unešena...
Tvůj polibek vzdušný...
možná měl být lhostejný...
ale ten pohled krásný...
měla jsem pocit bláznivý...
Vím,že bych neměla...
protože jiné patříš...
ale nikdy jsem nezažila...
chtíč po zadaném, věříš???
až teď s Tebou...
kéž bych mohla být Tvou...
ale ty dotyky, úsměvy...
chatrné výmluvy...
když jeden druhého přistihneme...
že na sebe soustředěně zíráme...
známe se chvíli není to ani rok...
připadá mi, že s Tebou skáču přes potok...
plný lásky jiné holky...
co máš už více než dva roky...
ale přesto se mi líbíš moc...
snad neděsím tě moc...
jsi někdo koho mám moc ráda...
víc než pouhého kamaráda...
ale svět se točí dál...
už zase jinak se na to dívám...
tento boj se vzdal...
a já si sama zpívám...
je čas jít pryč...
zapomenout na chtíč...
je čas dívat se kolem sebe...
a rovně vzhlížet před sebe...
jdu dál pasáží života...
hledat své štěstí...
mám Tvé přátelství...
a víc nic už teď nechci...
Autor Optimistick, 24.02.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí