PÁN ČASU

PÁN ČASU

Anotace: Vládnout času nelze

Být pánem času, vrátil bych ho.
Být pánem času zastavím ho.
Být pánem noci, prodloužím ji.
Být pánem noci, rozsvítím ji.

Být pánem chvíle, snů a pohádek.
Být hlasem tvým, žít bez hádek.
Nač být tím vším?
Vždyť chci jen být. To především.

Dýchat vzduch a milovat.
Za ruku Tě denně  brát.

O víc Tě, Pane nežádám,
než o to málo. Abych žil.
V posledním přání požádám.
Dej mi poznat všech svých sil.
Autor Ztepilý, 17.10.2018
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO JE TAK NÁDHERNÉ A LÁSKAVÉ A ÚPRIMNÉ ...

17.10.2018 16:47:12 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Jsi člověk. Snad jen láskou opilý.
Snad to není nad síly... :)

17.10.2018 16:15:01 | ARTeFakty X. Múzy

:)

17.10.2018 19:01:30 | Ztepilý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí