♥~Kreslím si

♥~Kreslím si

Anotace: **~~*~~** **~~*~~**


~Kreslím si~


Ty malý ptáčku plachý
snad netřeseš se strachy,
neboj se mne,já tě nechytám
já si jen barvy nachystám.
Vezmu si pastelky,otevřu blok
a plachý ptáček udělá,skok,
pak svými křídly lehce zatřepetá
letí si jinam.Snad dál do světa.
.
A proto do bloku teď kreslím si
jen západ slunce nade vsí,
v dáli letící párek labutí
a jezero.Co modře se zatřpytí.
Na výstavu ta kresba není
kreslení je ale moje potěšení,
já nejsem žádný malíř,umělec,
miluji pastelky,barvy a štětec.
.
Někdy si obrázek doma vystavím
a sama sobě se tím dílkem
pochlubím.
Na jeden s postele se dívám
při druhém to večeřím i snídám.
Koukáme na sebe z očí do očí
třeba mě při jídle
nezaskočí.

*~~~~~~*

Autor Květka Š., 19.10.2018
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko, ten obraz je nádherný!

19.10.2018 23:53:06 | Papagena

Děkuji...jen škoda že není můj... :-)

20.10.2018 14:47:10 | Květka Š.

:-) ST

19.10.2018 19:34:19 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí