Všední

Všední

Anotace: A tam skrze okenní rám,

A tam skrze okenní rám,

prosvítalo kus slunce.

Neměl co říci,

neříkal nic.

Nechtěla to slyšet.

Byla jako parfém v obraze Doriana Graye.

Tak nějak by se její vůně,

dala namalovat iluzí štětce.

On její vůni nemohl cítit.

Byl totiž špatným malířem.

 

Autor Adéla K., 20.10.2018
Přečteno 197x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí