Svíce lásky

Svíce lásky

 

Svíce lásky

 

Když bych chtěl

Svírat v náruči

Tvé něžné tělo

Jen zůstal bych omámen

Opodál neukojen jen

Smutek by svíral moji duši

Stokrát bych opakoval

Jak ti to sluší

Odvahu měl bych

Ti to říci

Má předtucha

Něco mi říká

Nezapaluj

Tuto svíci

Nevím

Strádám

A ty také

Mé city a myšlenky

Jsou všelijaké

Ale jedno vím

Až uvidím tě příště

Ve mně

Rozzáří se slunce

A usměji se na tebe

To bude tak jisté

A bude mi tak hezky zas

V mém srdci velký zápas

Abych ho vyhrál

Musím ti to konečně říci

Zapálit musím

Tu pomyslnou svíci

Autor Beďa, 20.10.2018
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, ARTeFakty X. Múzy, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné dielo,plne lásky a nežných citov.Páči sa mi to.

20.10.2018 16:23:50 | Anjel z ríše nebeskej

Špica... tahle svíca :)

20.10.2018 11:20:01 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí