Odrazy

Odrazy

Anotace: ) - :

Běží sen skrz pšeničné klasy
Zakopl jsem o údolí, kde spánek neumírá
Ohnivá jeskyně, hořící zárodky lží
Ani vteřina času na vysvětlení

Probuzen sám uprostřed pole
Déšť teče z nebe, aby pokřtil mou duši
Pod stříbrnou podšívkou mraků
Na svůj hrob položím kytici květin.

Vracím se zpět na místo, kde již stojím
Šlapu drť rozbitého zrcadla,
Začíná mi svítat
To je sedm let mé současné smůly
Autor spoukar, 20.10.2018
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ode dna to jde jen nahoru... :)

20.10.2018 12:06:19 | ARTeFakty X. Múzy

děkuji za komentář

21.10.2018 20:52:58 | spoukar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí