Smlouva s Karmou

Smlouva s Karmou

Anotace: Trochu vypuštění páry - k lidem co život krást mi přáli. Avšak Karma počítá hříchy všech...

--- Smlouva s Karmou ---

 

Ze zlosti
Ze vzteku


Na jméno mé - plival jsi slinu,
po sklence ginu - napíšu i tobě pár strof.
Katarzí jed z krve do textu vliju,
a vystřílím zásobník vybraných slov.

 


Křičel jsi
vzřískal: 


"Na kříž tě přibiju!"


Jak Ježíše?


Ježiši - však ty máš ten cejch,
na rukou stigma, 
dobře ti tak - čí je to vina?

Loučím se - Sayonara - byla mi čest.
Ťuknutí skleniček a karafa vína,
přípitek s Karmou.

 


Čeká tě trest...



Jednosměrka do pekla,
a poslední z tvých cest...

Autor Adminak, 20.10.2018
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí